.

Despre noi

Compania

Metalbac & Farbe s-a infiintat in anul 1994 si are ca principal domeniu de activitate producerea de vopsele, emailuri, grunduri, lacuri, diluanti si materiale pentru marcaje rutiere orizontale sub marcile FARBE, FARBEPLAST, SPRAYPLAST, THERMOCOLOR, PREFORM TCG, precum si jocuri educative pentru copii sub marca PLAYFORM.

FARBE inglobeaza produse speciale, produse ce ofera protectia antiocoroziva in medii cu umiditate ridicata si in medii chimice, produse cu rezistenta la temperaturi mari si produse pentru pardoseli din beton. De asemenea, FARBE cuprinde si materiale monocomponente pe baza de solvent sau de apa pentru realizarea marcajelor rutiere.

FARBEPLAST si SPRAYPLAST reprezinta gama materialelor de marcaj rutier de tip cold-plastic si cold-spray-plastic multicomponent pe baza de metil metacrilat (MMA).

Marcile THERMOCOLOR si PREFORM TCG, cuprinzand materialele si preformatele termoplastice, completeaza lista produselor companiei Metalbac & Farbe si sunt folosite de asemenea la realizarea marcajelor rutiere.

Un alt produs al companiei Metalbac & Farbe il reprezinta PLAYFORM, destinat realizarii jocurilor educative, in aer liber, pentru copii.

Un alt domeniu de activitate al companiei Metalbac & Farbe il reprezinta executia tuturor tipurilor de marcaje rutiere pe drumuri si autostrazi. In cei 21 de ani de activitate, compania s-a dezvoltat continuu in sensul investitiilor in utilaje atat pentru fabricarea vopselelor si materialelor, cat si a utilajelor performante pentru aplicarea marcajelor rutiere.

Echipa

„Inainte de toate, o companie inseamna oameni.”

Valoarea companiei Metalbac & Farbe este data de angajati, spiritul de echipa fiind definitoriu pentru identitatea acesteia, iar respectul pentru echipa este esential in pastrarea entuziasmului fata de misiunea companiei.

Oamenii proactivi pot realiza multe pe cont propriu, dar impreuna pot atinge performanta. Am ales sa investim in oameni capabili, entuziasti, ambitiosi, deoarece sunt esentiali pentru succesul nostru, cheia acestuia constand in munca eficienta, depusa continuu de acestia.

Avem o echipa dedicata, de profesionisti, care pune accent pe calitate si detalii, avand capacitatea de a transforma o idee in realitate.

Misiune si valori

Misiune

Misiunea noastra la Metalbac & Farbe este de a continua sa oferim calitate si sa contribuim la siguranta dumneavoastra. Dorim sa fim cel mai bun partener pentru comunitate, pentru clientii nostri si, nu in ultimul rand, pentru angajatii nostri.

Valori

Pentru Metalbac & Farbe succesul inseamna munca si angajamentul pentru respectarea valorilor de baza:

  • Calitatea superioara si profesionalismul
    In conceptia Metalbac & Farbe, calitatea produselor si serviciilor oferite, impreuna cu profesionalismul cu care abordeaza orice provocare, reprezinta primele doua trepte in constructia unei organizatii stabile.
  • Respectul si angajamentul fata de parteneri
    Metalbac & Farbe s-a angajat sa isi desfasoare activitatile intr-o maniera etica, integra si responsabila, construind relatii de lunga durata, bazate pe incredere.
  • Aprecierea si sustinerea muncii
    Imbratisam munca – o conditie fundamentala a dezvoltarii noastre. Investitia cea mai importanta a unei organizatii o reprezinta angajatii, pe care ii apreciem si carora le incurajam inventivitatea.

Inovatia

Importanta este ideea – o idee inovatoare, suficient de puternica astfel incat sa atraga oameni ce impartasesc viziunea.

Indraznim sa visam si sa fim in acelasi timp realisti. Suntem oameni curiosi, ambitiosi si puternici, cu mentalitati deschise si diverse, care vad lucrurile dintr-o perspectiva diferita.

In cadrul companiei noastre, activitatea de inovatie este incurajata la toate nivelurile sale, iar experienta acumulata si comunicarea permanenta intre membrii echipei de cercetare se concretizeaza in produsele si serviciile noastre ce ating un standard ridicat de calitate.

Top