.

Formular de contact

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

Pentru a putea răspunde mesajului dumneavoastră, în primul rând vă rugăm să ne furnizați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal incluse în acest formular prin bifarea căsuței de mai jos.
Informațiile personale pe care ni le furnizați prin e-mail, telefon, post sau prin intermediul formularului de contact sau cerere de oferta de pe site-ul nostru vor fi, desigur, tratate ca fiind confidențiale. Noi folosim informațiile dvs. personale într-un scop specific pentru a procesa cererea dumneavoastră. Baza legală pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. 1 b), c), sau f) GDPR. Un interes legitim în prelucrarea datelor în sensul art. 6 paragraful 1 f) GDPR din partea companiei noastre rezultă din interesul de a răspunde solicitărilor dvs. în calitate de clienți, parteneri de afaceri etc., menținându-ne astfel relația de afaceri și promovând satisfacția clienților.
În acest scop, când folosim formularul de contact, avem nevoie de numele dvs., numărul de telefon și de adresa de e-mail. De asemenea, ne puteți furniza voluntar și alte informații personale suplimentare, dar acestea nu sunt obligatorii.
Menționăm că SC Metalbac & Farbe SRL va prelucra și stoca datele dumneavoastră atât timp cât este necesar în scopul pentru care au fost colectate.

De asemenea, puteți cere în orice moment retragerea sau modificarea acordului pentru prelucrarea datelor personale oferit în acest formular accesând link-ul https://www.metalbacfarbe.com/administrare-date-personale sau trimițând o cerere la adresa compliance@metalbacfarbe.com. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați secțiunea Politica de confidentialitate.

  Sunt de acord ca datele cu caracter personal furnizate în acest formular să poată fi prelucrate de SC Metalbac & Farbe SRL

  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Numar de telefon (obligatoriu)

  Subiect

  Mesaj

  captcha

  Top