.

Grund convertor de rugina

Atunci cand factori de ordin practic sau economic nu permit utilizarea metodelor conventionale de indepartare a ruginii, grundul convertor de rugina pe baza de apa FG8700-90 poate fi solutia potrivita pentru tratarea suprafetelor feroase ruginite in vederea vopsirii.

Grundul FG8700-90 se aplica numai pe portiunile afectate de rugina in vederea pregatirii suportului pentru urmatoarele etape de vopsire. Dupa uscarea acestuia, se recomanda aplicarea unui sistem complet de protectie anticoroziva (alchidic, epoxidic etc), sistem format din grund si email, pe intreaga suprafata si nu doar in zonele tratate cu grundul convertor.

Procesul de stabilizare a suprafetelor afectate de rugina se bazeaza pe o reactie chimica in urma careia rugina se transforma intr-un complex al fierului, inert din punct de vedere chimic si formeaza un strat protector care are rolul de a bloca accesul oxigenului si al apei stopand astfel coroziunea.

Datorita comportamentului tixotropic acest produs se poate aplica cu usurinta si pe suprafete verticale fara sa curga sau sa picure, oferind o acoperire uniforma a zonelor grunduite.

Caracteristici & Avantaje:

  • produs neinflamabil si ecologic;
  • excelenta bariera pentru vaporii de apa, oxigen etc;
  • aplicare usoara: prin pulverizare, cu pensula sau rola;
  • asigura protectie anticoroziva excelenta.
Top