.

Sprayplast 50 – Vopsea bicomponenta spray

vopsea marcaje rutiere; trecere de pietoni; semne de circulatie; semnalizare rutiera; vopsea bicomponenta spray; spray cold plastic; drumuri nationale; drumuri judetene; autostrazi; cnadnr; sdn; drdp; primarie; locuri de parcare

Sprayplast 50 este o vopsea multi-componenta pe baza de metacrilat de metil (MMA) care datorita reactiei chimice cu intaritorul praf Farbeplast FP IP (peroxid de dibenzoil) formeaza pelicule dure si foarte rezistente intr-un interval de timp foarte scurt.

Sprayplast 50 se aplica in raport 50:50 (componenta A : componenta B+intaritor) cu utilaje specializate.

Produsul bicomponent Sprayplast 50 este destinat realizarii marcajelor rutiere longitudinale pe drumuri si autostrazi, precum si in interiorul oraselor, dar si pentru marcaje rutiere transversale si diverse cum ar fi: treceri de pietoni, indicatoare rutiere orizontale, piste de biciclisti, locuri de parcare etc.

Deoarece poate fi aplicat la grosimi de strat cuprinse intre 200 – 1.000 µm, Sprayplast 50 este ideal pentru reimprospatarea marcajelor rutiere bicomponente aplicate in strat gros.

Datorita durabilitatii superioare comparativ cu vopselele de marcaj pe baza de solvent sau apa, Sprayplast 50 este recomandat pentru realizarea marcajelor rutiere longitudinale in strat subtire, pe suprafetele asfaltice, in zone cu trafic intens.

Produsele sistemului: vopsea Sprayplast 50A, vopsea Sprayplast 50B, intaritor praf Farbeplast FP IP, microbile reflectorizante din sticla, agent de curatare FD 200-9.

Observatii: Agentul de curatare FD 200-9 se utilizeaza numai pentru spalarea echipamentului de lucru. Vopseaua Sprayplast 50 nu se dilueaza!

Caracteristici & Avantaje

  • cea mai buna aderenta la suport;
  • produsul bicomponent Sprayplast 50 nu contine solventi, fiind prietenos cu mediul;
  • redeschiderea traficului rutier in scurt timp de la aplicare;
  • rezistenta excelenta la variatiile de temperatura din timpul anului;
  • marcajele rutiere realizate cu Sprayplast 50 au eficienta economica ridicata;
  • rezistenta foarte buna la actiunea plugurilor de zapada si a materialelor antiderapante;
  • bun raport performanta-cost, scade frecventa de refacere a marcajelor rutiere;
  • retroreflexie ridicata pentru o perioada indelungata de timp, comparativ cu alte materiale aplicate in strat subtire;
  • poate fi aplicat si ca marcaj rutier de tip II, in combinatie cu microbile mari si agregate anti-skid.
Top